Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Nordstrasse 7 CH-4665 Oftringen Schweiz, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6978
Data e publikimit 13 Aug 2019 - 12:45
Jobba EU
Adresa Nordstrasse 7 CH-4665 Oftringen Schweiz
Emaili Jobba EU Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.jobba.eu
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe mirëmbajtja e gypave të ujit të diametrit 0.5 mm
  • Performimi i detyrave tjera nga fusha e hidraulikës
  • Montimi i produkteve tona tek nën kontraktuesit dhe klientët privat
Eksperiencat
  • Biografinë tuaj (CV)
  • Një letër motivuese
  • Certifikatën mbi trajnimin e përfunduar
  • Dëshmi mbi përvojën e punës
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 386 herë

#Marketing