Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bergen, Norvegji
Data e skadimit 4 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10261
Data e publikimit 25 Mar 2020 - 15:07
Job Zone
Adresa Bergen , Norway
Emaili Job Zone Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Si rezultat i implementimit të projekteve nga fusha e ndërtimtarisë klienti ynë po kërkon për hidraulikë të kualifikuar në rajonin e qytetit Bergen.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kompania poashtu parasheh një rritje të madhe në vitet 2016-2017 kështuqë gjasat për punësim të përhershëm janë tejet të mëdha.

Eksperiencat
  • Janë të çertifikuar si hidraulik
  • Kanë së paku 3 vite përvojë pune
  • Posedojnë patent shoferin, kategoria B
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 163 herë

#Marketing