Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Marchtrenk , Bayern, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4621
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 13:45
JOB WORLD GERMANY
Adresa Wasserturmstraße 5, 4614 Marchtrenk , Bayern
Emaili JOB WORLD GERMANY Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ndërtimi i zyreve të reja
  • Krijimi i klientëve të rinj dhe ofrimi i këshillave për klientët ekzistues
  • Mbikqyrja e zonës së punës dhe kontrolli i performancës
  • Sqarimi, ofertimi dhe faturimi
  • Disponimi i personelit dhe materialit
  • Kjo mund të përfshijë edhe punën në sektorin e ndnërtimtarisë
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 879 herë

#Marketing