Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frau Jasmin Sberze Personalberaterin Bahnhofstrasse 15 5600 Lenzburg, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë I adaptueshëm Konsultim Krijimi i zgjidhjeve të reja Kryerja e shumë punëve në të njëjtën kohë Kujdesshmëri Mbështetje teknike Përgjegjshmëri
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4203
Data e publikimit 18 Jan 2019 - 22:00
job impuls ag
Adresa Frau Jasmin Sberze Personalberaterin Bahnhofstrasse 15 5600 Lenzburg
Emaili job impuls ag Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldimi cilësor dhe profesional i prodhimeve individuale dhe serike (saldim robotik MAG, TIG)
  • Optimizimi i proceseve salduese
  • Vetëkontrolli në departament
  • Bluarja, suvatimi dhe drejtimi
Eksperiencat
  • Kushte moderne pune
  • Ambient të këndshëm pune
  • Perspektivë në një pozitë të përhershme pune
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 289 herë

#Marketing