Moderatore (Oratore e mirë)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Gjilan, Kosovë
Data e skadimit 31 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #3448
Data e publikimit 14 May 2018 - 11:57
Jeti SHPK
Adresa Gjilan, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Hapet Konkurs  - Agjensioni i patunshmerive Jeti SHPK

Kompania Jone tani edhe me nje Emision qe do te transmetohet Drejtperdrejt ne Youtube, rrjete Sociale (Facebook,Instagram)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Rrethe kesaj qeshtje do te realizohen episoda te shumta,ju do te jeni ato qe do e udheheqeni

Duam qe te jeni Oratore e mire,Moderatore 

Dergoni CV- tuaj ne Email: [email protected]

per me shume info kontakto:

 tel: 046 12 10 30,  046 12 10 33 .

#Marketing