Asistente Filmi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 4 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Prodhim
ID e punës #2942
Data e publikimit 4 Feb 2018 - 10:45
JAM Film Production
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • Stafi JAM Film Production kërkon një Asistente për film qe te merret me menaxhimin e skenave.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Të ketë eksperiencë film/teatër
 • Mbi moshes "22 vjeq" teri 36 vjeq, përparësi eksperiencat e kaluara në fusha të gjashme  ose me talent për punë në film!
Eksperiencat
 • Pagesa esht 700mi lek (vjetra) 4 jave.
 • Xhirimet  zgjasin min. 4 jave.
 • Titulli i filmit : "Balkan Blood"(Gjak balkani) kinematografik me metrazh gjat! 
 • Zhanri filmit esht aksion lufte ne gjuhën Shqipe. 
 • Xhirimet jan ne Tiran dhe kosov.
 • Nga Regjisori  zvicran "John A. Mati" 
 • Emri i Regjisorit "John A. Mati" vlen dhe per youtube dhe Fb.
 • Dërgoni  CV  me Foto ne e-Mail: [email protected]

#Marketing