Këshilltar për Klient - Praktikant/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 21 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Banka & Financa
ID e punës #6260
Data e publikimit 15 May 2019 - 14:30
IuteCredit J.S.C. Kosovo
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Këshilltari/ja për klientë është përgjegjës/e për analizimin e të dhënave për kreditë dhe pasqyrave/gjendjeve financiare të individëve/klientëve për të përcaktuar shkallën e rrezikut të përfshirë në dhënien e kredisë në përputhje me procedurat e kompanisë dhe legjislacionit.

Këshilltari/ja për klientë është përgjegjës për verifikimin e të dhënave të klientëve dhe gjeneron raporte që të përdoren për vendimmarrje.

Këshilltari/ja për klientë vlerëson të dhënat e klientëve dhe rekomandon planet e pagesave bazuar në të ardhurat, të dhënat e kursimeve, historinë e pagesave dhe aktivitetin e blerjes.

Eksperiencat
  • Shkollim Universitar në Ekonomi, Financa, Marketing apo të ngjashme;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocijimit;
  • Njohja e Gjuhës Angleze e domosdoshme;

Nëse jeni gati për ta përshpejtuar karrierën tuaj, ne ju inkurajojmë që të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj të përditësuar në [email protected] duke e vendosur titullin e pozitës në subjekt dhe jo më vonë se më 21 Maj 2019.

Aplikimi juaj do të trajtohet me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që i plotësoj kriteret do te kontaktohen

#Marketing