Asistent/e kuzhine

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #10193
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 19:00
Israelitisches Krankenhaus
Adresa Hamburg
Emaili Israelitisches Krankenhaus Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Transporti i ushqimit dhe pijeve
  • Ekzekutimi i punëve të pastrimit
  • Larja e pjatave
Eksperiencat
  • Patent shofer i kategorisë B
  • Përvojë pune në kuzhinë
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 997 herë