Asistente Administrative

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 5 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Saktësi
Kategoria Administratë
ID e punës #8831
Data e publikimit 10 Oct 2019 - 15:30
ISDC
Adresa Tiranë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania ISDC me dege ne Shqiperi kerkon te punesoje Asistente Administrative!

Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Koordinimi midis Administratorit / CEO dhe departamenteve te tjera të kompanisë.
- Ndjekja e të gjitha detyrave operacionale të menaxhimit të përditshëm të kompanisë.
- Ruajtja dhe arkivimi i dokumentacionit lundrues brenda dhe jashtë kompanisë.
- Përgatitja dhe administrimi i regjistrave të ndryshëm.
- Mbajta e dokumentacioneve që i ngarkohen ti ruajtur apo për ti dërguar.
- Ndjekja e kontratave me partnerët dhe organizatat: kombëtare dhe ndërkombëtare.

Eksperiencat

- Minimumi 3 vjet përvojë në pozicion të ngjashem.
- Diplomë të shkollës së lartë.
- Njohuri të mira të gjuhës angleze me shkrim dhe në të folur.
- Njohuri të mira të programeve kompjuterike: MS Word, Excel, Internet, E - mail, etj.
- Aftesi shumë të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.
- Aftësi për të punuar në grup.
- Përkushtim, këmbëngulje, ambicie, korrektësia, dëshira për të investuar në trajnimin profesional.

Të interesuarit të dergojnë CV bashkangjitur me foto:   

[email protected]

Suksese!