Recepsionist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stockholm, Suedi
Data e skadimit 15 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #10464
Data e publikimit 8 May 2020 - 09:59
Intertrust
Adresa Stockholm , Sweden
Emaili Intertrust Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.intertrustgroup.com
Rrjetet
Përshkrimi

Si një recepsionist tek ne ju konsideroheni pamja jonë tek klienti. Pozita e punës kërkon që ju të jeni i orientuar në zgjidhje dhe të kryeni punën me entuziazëm. Ju jeni përgjegjës për tërë recepsionin dhe së bashku me menaxherin siguroheni që çdo gjë të funksionojë siç duhet.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Pranimin e telefonatave, përshëndetja e klientëve,
  • Asistimi në punët administrative që lidhen me punën e menaxherit
  • Kujdesi ndaj furnizuesve tanë
Eksperiencat

Preferohet përvojë paraprake në recepsion me orientim të veçantë në shërbim. Zakonisht ne punojmë me ndërkombëtarë prandaj preferohet njohje e rrjedhshme e gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar.

Duhet të jeni individ i kujdesshëm, fleksibil, dhe i strukturuar. Duhet të keni interes të veçantë në shërbim dhe të punoni në një mjedis ndërkombëtar. Për shkak se jemi një kompani e cila vazhdimisht po rritet kërkojmë që kandidati të jetë i aftë të operojë në një mjedis mjaft dinamik dhe të jetë i gatshëm të kontribojë në zhvllimin e vazhdueshëm të kompanisë.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 216 herë

#Marketing