Menaxher i Marketingut

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 29 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #3582
Data e publikimit 30 May 2018 - 16:10
Intercoop group sh.p,k.
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://www.intercoop-group.com/
Rrjetet
Përshkrimi

KONKURS  PËR VENDE  TE REJA TË PUNËS
Kompania Intercoop group sh.p.k Pejë shpall konkurs për 1 vende të punës.

1. Menaxher i Marketingut në Pejë

Eksperiencat

-  Duhet të posedojn shkollime te lart të lamis përkatëse
-  Përvojë pune të ngjajshme se paku 1 vitë;
-  Aftësi të mira komunikimi dhe negociuese;
-  Patent shoferi kategoria B
-  Te kete njohuri ne programet Corel Draw, Photoshop dhe illustrator.


Të gjithë të interesuarit munde ti dorzojn aplikacionet ose CV se bashku me dokumetacionin personal ne zyren e Intercoop group sh.p.k, Pejë, prej ores 9:00-15:00 ne nr e Tel 049 770 092

Gjithashtu  mund të dërgoni CV në  email adreses: [email protected]

#Marketing