2 Shofer (Kategoria C dhe E)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 29 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #3581
Data e publikimit 30 May 2018 - 16:06
Intercoop group sh.p,k.
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://www.intercoop-group.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Intercoop group sh.p.k Pejë shpall konkurs për 2 vende të punës.

1. Shofer me kategori C

2. Shofer me kategori E

Eksperiencat

Kandidatet e interesuar per poziten e shoferit duhet të plotësojn keto kushte:

- Te kene te kryer shkollen e mesme;
- Te kene pervoje punes ne vozitje ne relacione te gjata;
- Te kene kategorin perkates te vozitjes C/E per vozitje;
- Njohja e ndonje gjuhe te huaj do te ketë perparsi;


Afati i konkurimit, zgjatë  prej 30.05.2018 deri 29.06.2018

Të gjithë të interesuarit munde ti dorëzojnë aplikacionet ose CV se bashku me dokumetacionin personal ne zyren e Intercoop group sh.p.k, Pejë, prej ores 9:00-15:00,

Gjithashtu  mund të dërgoni CV në  email adresen: [email protected] ose te kontaktoni ne nr 049 770 092

#Marketing