Shofer/e, Kat. C (100%)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CH, Zvicër
Data e skadimit 14 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2826
Data e publikimit 11 Jan 2018 - 03:00
Inter Discount
Adresa Bernstrasse 90 3303 Jegenstorf
Emaili Inter Discount Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Vendi i punës:  Jegenstorf

Punëdhënësi:  Interdiscount

Fillimi i punës: 1. Mars 2018 apo sipas marrëveshjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Dorëzimi i mallrave në degët tona në të gjithë Zvicrën
  • Mirëmbajtja e automjetit
  • Aktivitete të përgjithshme të logjistikës
Eksperiencat
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria C
  • Duhet të keni kualifikim si shofer dhe përvojë
  • Njohuri të mira gjeografike
  • Njohuri të mira të gjuhës gjermane, njohja e gjuhës frënge është avantazh
  • Personalitet i besueshëm , i përgjegjshëm dhe fleksibil
  • I aftë për punë ekipore dhe paraqitje miqësore
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 2,140 herë

#Marketing