Punonjës të jashtëm

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Rainerstraße 2 / 2. OG 5020 Salzburg Österreich, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Punë ekipore
Kategoria Bujqësi
ID e punës #6918
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 18:30
Innocent
Adresa Rainerstraße 2 / 2. OG 5020 Salzburg Österreich , Deutschland
Emaili Innocent Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Trajnim komercial në fushën e bujqësisë dhe pemëve
  • Përvoja paraprake në bujqësi e vecanërisht njohja e pemtarisë është avantazh
  • Aftësi komunikative, qëndrim profesional me klientët
  • I orientuar në zgjidhje dhe afidues
  • I gatshëm të udhëtojë
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 202 herë

#Marketing