Punonjës të jashtëm

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Salzburg, Austri
Data e skadimit 4 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqesi
ID e punës #3426
Data e publikimit 15 Sep 2018 - 10:08
Innocent
Adresa Rainerstraße 2 / 2. OG 5020 Salzburg Österreich , Deutschland
Emaili Innocent Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne jemi një kompani që prodhojmë lëngje bio nga frutat e freskëta të Gjermanisë dhe Austrisë.

Eksperiencat
  • Trajnim komercial në fushën e bujqësisë dhe pemëve
  • Përvoja paraprake në bujqësi e vecanërisht njohja e pemtarisë është avantazh
  • Aftësi komunikative, qëndrim profesional me klientët
  • I orientuar në zgjidhje dhe afidues
  • I gatshëm të udhëtojë

 

Dërgoni sa më shpejtë CV tuaj!

e-mail:[email protected]

 

Viber: +383 49 706 600

Whatsap +355697311433

Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 1,116 herë

#Marketing