Luleshitës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Etobicoke, ON, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #8380
Data e publikimit 30 Sep 2019 - 09:51
INL-Inslington Nurseries Ltd.
Adresa Etobicoke, ON
Emaili INL-Inslington Nurseries Ltd. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Përshëndetni klientët dhe diskutoni për llojin, cilësinë dhe sasinë e mallrave ose shërbimeve të kërkuara për blerje ose marrje me qira;
Përgatitni mallra për blerje.

Eksperiencat

Aftësi efektive ndërpersonale.
I përshtatshëm për punë ekipore.
Komunikim i shkëlqyeshëm oral.
Përvojë pune 2 deri 3 vjeç.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 82 herë

#Marketing