Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 6 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3806
Data e publikimit 12 Oct 2018 - 09:15
InfraServ GmbH & Co. Knapsack KG
Adresa Germany
Emaili InfraServ GmbH & Co. Knapsack KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Si një punetorë në fushën e riparimit të pajisjeve rrotulluese ose montimit të rëndë, ju jeni duke punuar për klientët tanë
  • Ju do të gjeni zgjidhje edhe në kushte të vështira, të riparoni komponentët e impianteve të klientëve tanë ose të mbështesin montimin e komponentëve të rinj.
  • Aktivitetet e mirëmbajtjes së makinave
Eksperiencat
  • Trajnimi i përfunduar si mekanik, bravandreqës, pompë-montues, makinist
  • Trajnim në një seminar makine, montim të rëndë ose mirëmbajtje në industrinë e procesit është një avantazh por jo i domosdoshëm
  • Personaliteti i orientuar drejt klientit dhe komunikues
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 345 herë

#Marketing