Asistente e shitjeve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 16 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #5615
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 17:30
Infosoft Office Sh.p.k
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • Infosoft Office shpk ne Prishtine, kerkon te punesoje:
 • Asistente e shitjeve
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Njeh shumë mirë procesimin dhe lëvrimin e porosisë së klientit;
 • Njeh shumë mirë listën, strukturën e klientëve dhe kodet respektive të tyre që SM përkatës mbulon;
 • Njeh mirë gamën e produkteve që ofrohen në kompani, qëllimin e përdorimit dhe funksionet e tyre, si dhe përdor saktë terminologjinë për këto produkte;
 • Njeh në një masë të pëlqyeshme kodet dhe specifikimet teknike të produkteve që ofrohen;
 • Kryen me përpikmëri çdo detyrë të posaçme që i ngarkohet nga superiori dhe raporton në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre.
 • Njeh dhe zbaton me përpikmëri Procedurat Operacionale dhe instruksionet e punës (& formularet përkatës):
 • Mënyrat e Pagesës në Shitje
 • Faturimet sipas kodeve të shitjes
 • Procesimi i Porosise se Klientit
 • Rishikimi i kërkesave të Klientit dhe i kontratave
 • Rregullore pune të tjera, në fuqi, të lidhura me shitjen
 • Raporton çdo jokonformitet që konstaton dhe kryen të gjitha detyrat që i ngarkohen për korrigjimin e tyre.
 • Është e aftë për dhënie ofertash brenda një statusi të përcaktuar (vlerë, rëndësi etj.);
 • Krijon besim dhe rekomandon në mënyrë të saktë produktet për kërkesën e klientit, kalkulon dhe mbyll shitjen me sukses.
Eksperiencat
 • Të ketë perfunduar studimet e larta.
 • Minimalisht 3-5 vjet eksperience e meparshme punë në pozicione te ngjashme.
 • Te kete njohuri te shume te mira te programit Microsoft, ne vecanti per Navision edhe per Excel.
 • Te ketë njohuri te mira te gjuhes angleze.
 • Te jete e moshes 22-35 vjec.

Aftesi te tjera

 • Aftesi shume te mira prezentuese dhe negociuese.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe shprehëse.
 • Aftësi shumë të mira bashkëpunuese.
 • Aftësi per te punuar nen presion dhe gatishmeri per te punuar jashte orarit.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja, brenda dates 16/04/2019, ne adresen e_mail: [email protected] 

#Marketing