Menaxher Produktesh

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 15 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhim
ID e punës #6259
Data e publikimit 15 May 2019 - 11:00
Infosoft Group
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ITD shpk, kerkon te punesoje:

2 Menaxherë Produktesh
(per Server & Storage dhe CCTV camera, video surveillance)

Menaxheri i Produktit eshte punonjesi qe menaxhon nje gamë produktesh, per te cilat njeh specifikimet e tyre teknike, konfigurimet standarde, opsionet shtesë, limitet dhe mundësitë për upgrade, njeh konfiguratorët dhe kryen konfigurime speciale, kryen porosine tek furnitoret dhe kujdeset deri ne shitjen e tyre.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Njeh mire gamen e produkteve qe mbulon dhe specifikimet e tyre. 
Kryen porosite per produkte tek furnitoret. Ndjek statusin e porosise ne sistemin e furnitorit perkates.
Njeh permbajtjen e kontratave te shitjes me furnitoret e produkteve qe mbulon. 
Ndjek ne menyre aktive shitjen e produkteve ne te gjitha kanalet e shitjes te kompanise.
Negocion me firmat korresponduese (furnitore) mbi cmime speciale, cmime promocion, etj.

Eksperiencat

Diplome universitare ne deget Informatike Ekonomike, Inxhinieri elektronike ose informatike. (Pranohen edhe kandidate qe jane diplomuar per shkenca ekzakte, te cilet plotesojne kerkesat e tjera).
Te pakten 3 vjet eksperience ne pozicione pune analoge ne kompani private.
Njohuri shume te mira per produktet IT, me specifikisht per produktet si me lart. (nje prej tyre do te mbuloje Server & Storage dhe kandidati tjeter produktet CCTV camera, video surveillance etc).
Njohje shume e mire e gjuhes angleze (e detyrueshme).
Aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese. Shënime Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet "Apliko këtu me email" ose duke klikuar butonin "Aplikoni me email" mëposhtë. 
Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mailt si meposhte.

#Marketing