Graphic Design-er

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 10 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim IT Komunikim Kujdesshmëri Llogaritje Mbështetje teknike Saktësi
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #7856
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 16:46
Index Group
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania e reklamave Index Advertising, kerkon te punesoje Grafik Dizajn-er

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ideimi dhe krijimi i logo-ve, broshurave, katalogeve, reklamave indoor dhe outdoor si edhe materialeve të ndryshme promocionale
 • Propozime dhe kompozime grafike te spektrit te gjere.
 • Njohuri te mira te perdorimit te makinerive te prodhimit si : Ploter, Cutter, Freze etj
 • Bashkëpunim grafik dhe koordinim i përditshëm me kolegët
 • Raportime mbi ecurinë dhe realizimin e projekteve
 • Respektimi i deadline-ve të përcaktuara dhe aftësi për të punuar nën presion
Eksperiencat
 • Të jetë kreativ dhe dinamik
 • Të jetë fleksibël dhe konfident
 • Te kene aftesi te mira ne perdorimin e paketave Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign dhe Corel Draw
 • Të ketë njohuri në gjuhën e huaj Anglisht
 • Njohuri te mira mbi perdorimin e makinerive te prodhimit te reklamave.

Nuk kerkohen fillestare.
Mund te aplikoni duke derguar Cv dhe portofolin e puneve tuaja ne adresen: [email protected]

Cel. : 069 20 63 623 / 067 60000 18  

#Marketing