Mekanik i paisjeve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Rödermark, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #10263
Data e publikimit 26 Mar 2020 - 10:27
INCOE® International Europe
Adresa Carl-Zeiss-Str. 33 63322 Rödermark
Emaili INCOE® International Europe Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.incoe.de
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një punonjës të kualifikuar për departamentin tonë me bazë në Rödermark, nga tani me bazë të pacaktuar kohe.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Puna riparuese dhe montuese, mirëmbajtja e sistemeve të ngrohjes dhe komponentëve të ngrohjes
  • Analizimi i defekteve dhe shkaktarëve të tyre
  • Dokumentimi i punëve tqë kryhen
Eksperiencat
  • Trajnim i kompletuar si mekanik në fushën e plastifikimit, mekanik i industrisë së plastikës, mekatronist, mekanik industrial apo dicka e tillë
  • Punë e pavarur dhe sens i lartë i cilësisë
  • Implementim i sigurtë i skicimeve inxhinierike
  • Preferohet njohuria e Ms OFFICE
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 202 herë

#Marketing