Menaxher/e i/e rekrutimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Komunikim Kujdesshmëri Organizativ Saktësi
Kategoria Burimet njerëzore
ID e punës #7169
Data e publikimit 2 Jul 2019 - 12:45
Immowelt Hamburg GmbH
Adresa 64 Spaldingstraße, 20097 Hamburg, Germany
Emaili Immowelt Hamburg GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Do te drejtoni të gjithë procesin e përzgjedhjes së aplikantëve (shqyrtimi i dokumenteve të aplikimit, intervistat, oferta e kontratës) dhe së bashku me kompaninë merrni vendimin përfundimtar të punësimit
  • Perzgjedhni kandidatët e përshtatshëm dhe të kualifikuar per punesim
  • Shkëmbim informatash me departamentet për përmbajtjen e punës dhe intervistat me kandidatët
Eksperiencat
  • Trajnimi i kryer me sukses, mundësisht në fushën e administrimit të biznesit
  • Përvojë pune rreth  rekrutimit
  • Njohuri te gjuhes gjermane
  • Njohuri shume te mira te kompjuterit
  • Organizativ dhe me humor te mire
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 165 herë

#Marketing