Intervistues Anketues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 18 May 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3468
Data e publikimit 20 Apr 2018 - 10:30
Idra Research Consulting
Adresa Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ky është një njoftim për të gjithë atë të cilët dëshirojnë që të punojnë si intervistues/anketues pranë IDRA Research & Consulting - Dega në Kosovë

Në mënyrë periodike kompania jonë kryen anketa dhe sondazhe në të gjithë Kosovën. Të interesuarit do të angazhohen në kryerjen e intervistave/anketave në terren nëpër qyetete të ndryshme.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Bazuar në standartet e ESOMAR (shoqata botërore, më e madhe, e profesionistëve në fushën e kërkimeve) ne ofrojmë mundësi punësimi për të gjithë ata individë të cilët:

-Janë të ndershëm.

-Janë të sjellshëm.

-Janë të përkushtuar në punë.

-Janë korrekt.

-Dëshirojnë që të sigurojnë të ardhura të kënaqshme mujore nga një punë jo me kohë të plotë.

-Kërkojnë eksperiencë pune.

-Dëshirojnë që të punojnë pranë një kompanie reputacioni i së cilës është ndër më të mirët ne treg si për cilësi ashtu edhe për integritet.

-Nëse dëshrioni që të punoni me ne mund të dërgoni CV tuaj në email: [email protected]

Ku mund të na gjeni?

Rr. "Adrian Krasniqi" nr. 33, 10000 Prishtine, Kosove

Website: www.idracompany.com

E-mail: [email protected]

#Marketing