Kamarier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #7790
Data e publikimit 10 Sep 2019 - 17:00
IB
Adresa München, Germany
Emaili IB Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëpret klientët
  • I orienton në tavolinën e tyre
  • Shërben ushqimin e kërkuar
Eksperiencat
  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Përvojë pune njëvjeçare në këtë poztë të punës
  • Të jetë i gatshëm të punojë edhe në fundjavë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 152 herë

#Marketing