Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Dieselstraße 6 98716 Geschwenda, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Motivues Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Zdrukthëtar
ID e punës #7013
Data e publikimit 13 Aug 2019 - 11:45
Hymer GmbH & Co. KG
Adresa Holzstrasse 19 88339 Bad Waldsee
Emaili Hymer GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.hymer.com/en/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbështetje aktive ekipit punues në lidhje me montimin dhe aktivitetet tjera
  • Kryerja e aktiviteteve në lidhje me montimet e standardizuara të produkteve të zdrukthëtarisë
Eksperiencat
  • Trajnimi apo shkollimi I përfunduar në zdrukthëtari
  • Disa vite përvojë pune
  • Shkathtësi pune
  • Nivel të lartë fleksibiliteti, punë ekipore dhe besueshmëri
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 191 herë

#Marketing