Infermiere

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 1 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Infermieri
ID e punës #2995
Data e publikimit 12 Aug 2018 - 10:18
HVE
Adresa Iceland
Emaili HVE Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://hve.is/
Rrjetet
Përshkrimi

Për momentin kërkojmë infermiere për t’u kujdesur për pacientët tanë. Pagat bazohen në marrëveshjet kolektive me Ministrinë e Financave.

Eksperiencat
  • I sinqertë dhe i përpiktë
  • Aftësi të shkëlqyeshme interpersonale
  • I orientuar në shërbime
  • Njohje e rrjedhshme e gjuhës angleze apo islandeze

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 1,069 herë

#Marketing