Infermier Mashkull

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 7 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Infermieri
ID e punës #3984
Data e publikimit 26 Nov 2018 - 01:26
Human Care
Adresa Haslevangen 15, 0579 Oslo, Norway
Emaili [email protected]
Uebfaqja https://www.reachmee.com/no/kundcase/human-care/
Rrjetet
Përshkrimi

Organizata Human Care shpall konkurs pune për Poliklinikën e saj:

1 (një) Infermier (mashkull)

Eksperiencat

• Licenca për punë nga Ministria e Shëndetësisë
• Eksperiencë pune
• Të ketë fleksibilitet për orar pune
• Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe ndërvepruese
• Të ketë qasje për punë ekipore

Të gjithë kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë CV-në së bashku me një fotografi, në email adresë: [email protected]
Konkursi  është i hapur deri 07.12.2018, kandidatët e listës së ngushtë do të thirren për intervistë.

#Marketing