Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Kirchheim, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4044
Data e publikimit 12 Dec 2018 - 11:45
hubergroup Deutschland GmbH
Adresa Feldkirchener Straße 15, 85551 Kirchheim, Deutschland
Emaili hubergroup Deutschland GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Operimi dhe monitorimi i sistemeve elektroteknike të furnizimit
  • Instalimi dhe komisionimi i paisjeve dhe sistemeve elektrike
  • Mirëmbajtja dhe riparimi i paisjeve elektrike
  • Konvertimi  i pajisjeve elektrike
Eksperiencat
  • Trajnimi ose praktika e perfunduar si elektricist  ose te ngjajshme)
  • Njohuri e mirë e përdoruesve të aplikacioneve të MS Office
  • Gatishmëria për të punuar në dy dhe / ose operacione me tre ndërrime
  • Pavarësia, mirëkuptimi dhe puna ekipore
  • Njohja  e gjuhes gjermane eshte avantazh per secilin aplikues
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 141 herë

#Marketing