Teknik të shërbimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 24 Aug 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3632
Data e publikimit 11 Jul 2018 - 07:00
HSR
Adresa Benzstraße 28, 82178 Puchheim
Emaili HSR Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hsr.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Lidhjet e tubave sipas kërkesave të konsumatorëve në veturën tonë të servisit Sprinter
  • Instalimi në pajisje dhe sisteme të operuara hidraulike në vendin e ndërtimit dhe në industri
  • Këshilla dhe mbështetje të klientit
Eksperiencat
  • Interes në ndërtimin e njohurive hidraulike
  • Fryma e ekipit, mendimi i orientuar drejt klientit, zelli dhe fleksibiliteti
  • Të keni trajnime teknike (p.sh. bravandreqës, hidraulik,mekanik ose mekatronikë
  • Qenie e hapur dhe komunikuese

 

Ju ofrojmë:  Trajnim praktikë i hollësishëm në hidraulikë në qendrën tonë të trajnimit, Trajnimi individual

 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 562 herë

#Marketing