Teknik i shërbimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Augsburg, Gjermani
Data e skadimit 10 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2853
Data e publikimit 21 Oct 2018 - 12:00
HSR
Adresa Benzstraße 28, 82178 Puchheim
Emaili HSR Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hsr.de
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania gjermane HSR kërkon puntorë në detyrën: Teknik i shërbimit në zonën Augsburg

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Prodhimi i lidhjeve të zorrëve dhe tubave sipas kërkesave të konsumatorëve në automjetin tonë të servisit Sprinter
  • Instalimi në pajisje dhe instalime hidraulike në vendin e ndërtimit dhe në industri
  • Këshilla dhe mbështetje të klientit
  • Projekte shoqëruese të montimit
  • Përdorim fleksibël në zonën e Augsburgut
  • Mbështetje dhe angazhim pjesërisht në Itali
Eksperiencat
  • Interesim në përvetësimin e njohurive rreth hidraulikës
  • Njohuri bazë teknike dhe ekonomike
  • Punë në ekip, shërbim ndaj klientit, zell dhe fleksibilitet.
Kjo ofertë ka 15 aplikues dhe është shikuar 3,007 herë

#Marketing