Pastrues në sektorin e ndërtimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 1 Jan 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3131
Data e publikimit 12 Nov 2018 - 08:41
HR-Yhtiot
Adresa Finlandë
Emaili HR-Yhtiot Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hryhtiot.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë që është një kompani ndërtuese me reputacion kërkojmë për persona që do kryejnë aktivitete pastrimi.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ky vend pune kërkon performimin e aktiviteteve pastruese sic është pastrimi i dyshemesë e të tjera.

Eksperiencat

Kandidati ideal duhet të posedojë patent shoferin dhe të ketë njohuri në gjuhën angleze apo finlandeze.

Do kërkohet edhe një deklaratë që ju nuk keni dosje kriminale.

Preferojmë një kandidat të besueshëm, me vetë iniciativë, në gjendje të mirë fizike dhe me aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur.

Përvoja paraprake në këtë vend pune do të ishte avantazh.

Ky vend pune bazohet në një kontratë 6 mujore.

 

Tel: +383 49 72 02 99 -Viber

Kjo ofertë ka 16 aplikues dhe është shikuar 1,522 herë

#Marketing