Mbikqyrës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Jyväskylä, Finland
Data e skadimit 30 Sep 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #10554
Data e publikimit 30 Jul 2020 - 17:00
HR-Yhtiot
Adresa Finlandë
Emaili HR-Yhtiot Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hryhtiot.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Të nderuar punonjës iu njoftojmë se ne kemi hapur një vend të lirë pune për një kandidat në pozitën mbikqyrës i punëtorëve.

Ky vend punë është më kontratë të vazhdueshme dhe është i përqëndruar në lokacionin e Jyväskylä.

Ju lutem aplikoni sa më shpejtë për arsye se puna fillon sapo të gjendet kandidati ideal

Eksperiencat

Kërkohet që kandidati të ketë ndonjë trajnim paraprak si mbikqyrës dhe përvojë paraprake pune. Preferohet që të jetë inxhinier.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 64 herë