Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 12 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Mirëmbajtje Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi Veprimet e Pavarura
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6909
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 12:30
HR-Yhtiot
Adresa Finlandë
Emaili HR-Yhtiot Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hryhtiot.fi
Rrjetet
Eksperiencat
  • Përvojë në montimin e pajisjeve të plastikës
  • Përvojë në montimin e gypave të plastikës
  • Kualifikim në këtë fushë
  • Së paku 5 vite përvojë pune
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur
  • Gatishmëri për të filluar punën sa më shpejtë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 150 herë

#Marketing