Agjent i shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 19 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #5618
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 09:00
HR Partners
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Kompani Ndertimore", rekrutimin e stafit për poziten: 

Agjent i shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
  • Merret me shitjen e obljekteve (banesa, locale, etj…)
  • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
  • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Prezantimi i objeketeve
Eksperiencat
  • Të jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e shitjes
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Njohuri e punes minimum 2 vite ne shtijen e banesave (apo ne patuandshmeri)
  • Te posedoni patent shofer kategoria B

Kushte të mira pune, si dhe shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punëdhënësi.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes sistemit

#Marketing