Pastrues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Helsinki, Finland
Data e skadimit 22 May 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #10259
Data e publikimit 25 Mar 2020 - 12:44
HPL henkilöstöpalveluyritysten
Adresa Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Emaili HPL henkilöstöpalveluyritysten Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për momentin po kërkojmë pastrues për klientin tonë që është një kompani ndërtimore. Nëse ju keni aftësi të tjera përveç pastrimit ne do iu angazhojmë në detyra tjera dhe ju do keni mundësi t’i zhvilloni aftësitë tuaja.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kandidatët duhet të posedojnë patent shoferin dhe t’a njohin mirë gjuhën angleze apo finlandeze

Eksperiencat

Përveç kësaj kërkohet që aplikantët të kenë edhe përvojë paraprake në këtë pozitë. Në bazë të natyrës së punës kërkohet që të jeni të saktë, me vetë iniciativë dhe në gjendje të mirë fizike. Trajnimi në këtë fushë është një avantazh.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 230 herë

#Marketing