Ndihmës i Menaxherit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 10 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #3630
Data e publikimit 10 Jul 2018 - 09:27
HOTELCAREER
Adresa 67146 Deidesheim Deutschland
Emaili HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Planifikimi, kontrollimi dhe kontrolli në të gjitha degët (restorant, bar, dhe shërbim në dhomë)

- Planifikimi i vendosjes së personelit dhe zhvillimi i punonjësve

- Inventarët dhe blerjet

- Rendi i mallrave

- Trajnimi i nxënësve

- Kontrolli i pajtueshmërisë me standardet e shërbimit dhe higjienës

- Linja e zhvendosjes

Eksperiencat

- Ndonjë trajnim të përfunduar në hotelieri

- Një pamje miqësore, e pastër dhe e sigurt

- Vetëdijësimi i theksuar i cilësisë, fleksibiliteti, puna ekipore

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 993 herë

#Marketing