Kamarier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Komunikim Marrëdhëniet me publikun Motivues
Kategoria Restaurant
ID e punës #4484
Data e publikimit 3 Apr 2019 - 22:30
HOTELCAREER
Adresa 67146 Deidesheim Deutschland
Emaili HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ne kërkojmë për një person entuziast dhe energjik i cili do të mund të shërbejë në hotelin tonë për shërbimin e mengjësit. Kjo njëkohësisht do të jetë edhe detyra juaj kryesore.
  • Ju do punoni në ndërrimin e paraditës nga ora 07.00 deri në orën 12.00 nga e hëna deri të premten.
Eksperiencat
  • Përvojë paraprake për shërbim në restorant
  • Se paku 22 vjeç
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 333 herë

#Marketing