Picaman Durres

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Durres, Shqipëri
Data e skadimit 15 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #7356
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 10:30
Hotel Iliria Internacional Durrës
Adresa Durres ,Shqipër
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Hotel Iliria Internacional, Durrës, në kuadër zgjerimit të stafit kërkon Picaman
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kandidati duhet te plotesoje karakteristikat e meposhtme:

•Minimalisht 3 vjet pervoje pune si Picaman
•Aftesi te mira komunikimi
•I vemendshem ndaj detajeve
•Paga e kenaqshme dhe ne baze te eksperiences
•Kushte shume te mira pune. Shënime
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e emailit:

[email protected]

ose te telefonojne per me shume informacion tek

www.iliriainternacional.com
TEL: +355 52 260 965

Adresa: HOTEL ILIRIA INTERNACIONAL Lagjia 13, PLAZH "ILIRIA" DURRES

#Marketing