Menaxher

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Durres ,Shqipër, Shqipëri
Data e skadimit 6 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Analizë Ballafaqimi me të tjerët Bashkpunues Formimi i rregullave
Kategoria Menaxhment
ID e punës #4434
Data e publikimit 6 Feb 2019 - 14:45
Hotel Iliria Internacional Durrës
Adresa Durres ,Shqipër
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Hotel Iliria Internacional Durrës, në kuadër zgjerimit të stafit kërkon personel me kualifikimet dhe kërkesat e mëposhtme:

Eksperiencat

•Të ketë mbaruar studimet në degën Hoteleri Turizëm; 
•Orienton dhe trajnon punonjësit e hotelit. Aftësi shumë të mira supervizimi; 
•Siguron efikasitet dhe efiçense maksimale në përdorimin e materialeve dhe promovimit të paketave të ofruara; 
•Mban përgjegjësi në përmbushjen e standarteve të shërbimeve të hotelit sipas normativave, sistemeve dhe koncepteve të Hotelit; 
•Eksperiencë pune në pozicione të ngjashme; 
•Fleksibilitet në orarin e punës; 
•Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze dhe e programeve bazë te kompjuterit; 
•Pagë e kenaqshme. 

#Marketing