Kamarier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Johannisstrasse 76-80 Cologne, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Kujdesshmëri Mirëmbajtje Organizativ Punë ekipore Saktësi
Kategoria Kamarier/e
ID e punës #7384
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 12:00
HOTEL CAREER
Adresa Berlin, Deutschland
Emaili HOTEL CAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te beni pritjen e mysafireve ne menyre shoqerore
  • Te keni sjelje te mire
  • Te informoni klientet rreth produkteve tona
  • Te keshilloni klientet per  pije dhe ushiqm ne restorantin e hotelit  tone
Eksperiencat
  • Te keni pervoje pune
  • Te jeni njohes i ndonje gjuhe te huaj
  • Te jeni komunikativ
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 149 herë

#Marketing