Mekanik i Motoçikletave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Burnaby, BC Kanada, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #7838
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 13:21
Honda Center Company
Adresa Höherweg 161 • 40233 Düsseldorf
Emaili Honda Center Company Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Inspektimi dhe testimi i motorëve për të diagnostikuar dhe izoluar gabimet
  • Rregulloni, rregulloni ose zëvendësoni pjesët e sistemit mekanik ose elektrik
  • Kryen shërbimin e planifikuar të mirëmbajtjes
  • Testoni dhe rregulloni sistemet e riparuara për performancën e duhur
  • Instaloni goma dhe pajisje shtesë dhe detyra të tjera siç kërkohet
Eksperiencat
  • Çertifikata e tregtisë ose diploma në motor riparon një pasuri
  • Do të jeni një komunikues i shkëlqyeshëm me gojë dhe me shkrim në anglisht
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 69 herë

#Marketing