Portier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Calgary, AB, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #9698
Data e publikimit 19 Nov 2019 - 14:15
Holt Renfrew
Adresa 510 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 4H9, Canada
Emaili Holt Renfrew Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Siguroni një nivel të qëndrueshëm të shërbimit të klientit superior për të gjithë klientët duke vepruar si ambasadori i tyre.
 • Ruajtja e njohurive të ekspertëve për markat e dyqaneve dhe holtrenfrew.com, vendndodhjen e produktit, paraqitjen e dyqaneve, shërbimet në dispozicion dhe ofertat / ngjarjet promovuese.
 • Përgjigjuni të gjitha pyetjeve të lidhura me ngjarjen në kohën e duhur.
 • Ndiqni, regjistroni dhe jepni përparësi, përfundoni me kohë të gjithë HoltRenfrew.com në mbledhje të urdhrave, duke dhënë përparësi për urdhërat që kërkojnë veprim të menjëhershëm.
 • Procesi i kartave të dhuratave për të gjithë klientët e brendshëm dhe të jashtëm.
Eksperiencat
 • Diplomë të shkollës së mesme.
 • Përvoja e mëparshme në mjedisin e shërbimit të shitjes me pakicë ose klientit.
 • Shkathtësi shumë të orientuara drejt shërbimit, me organizim dhe aftësi të jashtëzakonshme.
 • Njohuri me Hybris.
 • Të apasionuar pas modës dhe shitjes me pakicë luksoze.
 • Zotërues në Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 167 herë