Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 28 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3702
Data e publikimit 8 Nov 2018 - 08:34
Hoermann
Adresa Germany
Emaili Hoermann Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Prodhimi i të gjitha llojeve të mobiljeve
  • Detyra të përgjithshme zdrukthëtarie (ndërtime të reja dhe rimonstruktime, renovime riparime, punë montuese të të gjitha llojeve)
  • Përpunimi i porosive të shitjes
Eksperiencat
  • Edukim i jashtëzakonshëm si zdrukthëtar i mobiljeve/zdrukthëtar i ndërtimit EFZ
  • Përvojë pune
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B është një avantazh
  • Njohja e gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar është e domosdoshme
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 1,088 herë

#Marketing