Kamarier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Ekip ndërtues Komunikim Punë ekipore
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #6326
Data e publikimit 27 Jul 2019 - 19:30
Hilton Hotels & Resorts
Adresa München, Germany
Emaili Hilton Hotels & Resorts Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Kamarieri/ja barte pergjegjsine për të shërbyer klinetët miqësisht , në kohë dhe në menyrë efikase të ofroj një shërbim të shkelqyeshëm për klientet e saj si dhe të këtë njohuri të zgjeruara për ofertat në meny.
Eksperiencat
  • Të keni qendrim pozitiv
  • Të keni aftesi të mira komunikuese
  • Të angazhoheni për të ofruar nivele të larta të shërbimit ndaj klientit
  • Aftesi për të punuar në pune në grup si dhe individual
  • Përvoje pune në  departamenin e ushqimt dhe pijeve 
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 398 herë

#Marketing