Kamarier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6177
Data e publikimit 14 Aug 2019 - 16:30
Hilton Hotels & Resorts
Adresa München, Germany
Emaili Hilton Hotels & Resorts Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Kamarieri/ja barte pergjegjsine për të shërbyer klinetët miqësisht , në kohë dhe në menyrë efikase të ofroj një shërbim të shkelqyeshëm për klientet e saj si dhe të këtë njohuri të zgjeruara për ofertat në meny.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te siguroni njohuri lidhur me menyne dhe të gjitha produktet e saj.
  • Siguroni se hapsira e vendeve është stacionuar mire në të gjith katin.
  • Ndiqni procedurat e sakta të raportimit nëse përballen me probleme
  • Siguroni se kerkesa per  pijet dhe ushqim i pergjigjen standardeve si dhe te arrijnë në kohen e duhur.
  • Te praktikoni standartet e Hilton Grooming në te cilat janë perfshirë: uniforma-kodi I veshjes , pastertia dhe higjiena personale.
  • Pajtohuni me sigurin e Hotelit, rregullat e zjarrit dhe sigurimi  si dhe të gjithë legjislacionin për shëndetin dhe sigurinë.
  • Te sherbej  pije alkoolike dhe jo alkoolike të cilat janë të lejuara (me licence)/ rregulloren e pijve  për banore si  dhe jo –resident.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 371 herë

#Marketing