Kamarier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Germany, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Punë ekipore
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #5624
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 11:45
Hilton Hotels & Resorts
Adresa München, Germany
Emaili Hilton Hotels & Resorts Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kamarieri/ja bartë pergjegjësinë për të shërbyer klientët miqësisht,në kohë dhe në menyrë efikase të ofroj një shërbim të shkelqyeshëm për klientet e saj si dhe të këtë njohuri të zgjeruara për ofertat në meny.
  • Ju si një Kamarier/e,barteni pergjegjsine për të ofruar sherbim miqësor, në kohë, dhe në menyrë efikase të ofroni një sherbim të shkelqyer  për vizitoret.  
  • Kamarieri/ja gjithashtu do ti kerkohet që të ketë njohuri të gjera lidhur me menyne.
  • Saktësisht, ju do të jeni pergjegjes për performancë dhe ndjekje të detyrave në standarte  te larta.
  • Të menagjoj pytjet ose edhe dyshimet  e klientit  me miqësi, kohë , dhe efiqeincë.
  • Te sherbej  pije alkoolike dhe jo alkoolike të cilat janë të lejuara (me licence)/ rregulloren e pijve  për banore si  dhe jo –resident.
Eksperiencat
  • Të keni qendrim positive
  • Të keni aftesi të mira komunikuese
  • Të angazhoheni për të ofruar nivele të larta të shërbimit ndaj klientit
  • Përvoje pune në  departamenin e ushqimt dhe pijeve ose edhe në ndonje Industri
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 137 herë

#Marketing