Përfaqsues i shërbimit të klientit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Kentville NS, Kanadë
Data e skadimit 12 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Rekomandime
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #5610
Data e publikimit 12 Apr 2019 - 14:00
HGS
Adresa Kentville NS
Emaili HGS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha – Angleze
  • Edukimi – Diploma e shkolles se mesme
  • Eksperienca e punës –  Nuk kerkohet
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 81 herë

#Marketing