Menaxher operimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bielefeld, Gjermani
Data e skadimit 20 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhim
ID e punës #10393
Data e publikimit 24 Apr 2020 - 10:27
HERMES GmbH
Adresa Hamburg
Emaili HERMES GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Beni  sigurimin e procedurës operative në lokacion .

Krijoni raporte, si dhe monitoroni dhe kontrolloni të gjitha shifrat kryesore dhe proceset që janë të rëndësishme për funksionim.

Beni përpunimin e ankesave.

Eksperiencat

Njohje te gjuhes gjermane ,njohja e gjuhes angleze e deshirueshme

Përvoje pune  në industrinë e logjistikës

Aftësi të mira të pakos MS Office.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 217 herë