Kontabilist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 25 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #10284
Data e publikimit 31 Mar 2020 - 15:09
HERMES GmbH
Adresa Hamburg
Emaili HERMES GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kryeni përgatitjet mujore  te proceseve të raportimit dhe mbështetjes në biznesin e përditshëm

Beni administrimin e  sistemeve të biznesit

Eksperiencat

Njohuri shumë te mira ne Excel

Aftësi të forta numerike dhe aftësi analitike

Njohes i gjuhes gjermane

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 217 herë

#Marketing