Murator, Betonues, Metal punues, Ndërtuesit e rrugëve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8440
Data e publikimit 1 Oct 2019 - 09:45
Helmut Decke GmbH
Adresa München
Emaili Helmut Decke GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • Helmut Decke GmbH u themelua në vitin 1987 dhe aktualisht punëson 25 vetë.
  • Si një biznes familjar, ne u ofrojmë klientëve tanë punw në mjedise të jashtme, duke përfshirë portat dhe garazhet nëntokësore.
  • Ne ju ofrojmë mundësinë për të punuar në një biznes familjar me atmosferë të përshtatshme.
  • Për këtë qëllim, ne jemi duke kërkuar për një murator / punëtorë betoni / punëtorë metalesh / ndërtues rrugësh.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Vendosja e sistemeve të dyerve.
  • Vendosja dhe betonizimi i pjesëve të parafabrikuara .
  • Suvatimi kryerja e riparimeve të vogla në mure.
Eksperiencat
  • Trajnimin në një profesion ndërtimi,si: punëtorë të betonit, muratorët ose ndërtues të rrugëve ose ndonjë profesion të përafërt.
  • Përvojë në trajtimin e materialeve të ndërtimit.
  • Patent shoferi i kategorisë B.
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 150 herë

#Marketing